De-un scuipat speranță

Treizeci și opt (38) de miniștri în treizeci și doi (32) de ani, aceasta e performanța politicienilor români în frunte cu președinții țării, atât s-a putut!Cu fiecare zi și an școlar ne afundăm în analfabetism funcțional, ne mințim că facem performanță, ne lăudăm cu un sistem subvenționat de părinți și nu ținem cont de ceea ce este lumea astăzi, de evoluția tehnologică și de dorința elevilor și a studenților!

Liceenii au început școala, cu un singur test disponibil, gata de azi nu mai sunt teste, le-a înghițit pământul și incompetența crasă!

Și așa oricum nu aveau cine știe ce performanță în diagnostic, mulți nici nu știau să le folosească, dar era totuși ceva, decât nimic!

A venit și explicația, exact după Revelion, cu sarmaua și răcitura în gât s-a formulat o contestație și nu se mai achiziționează teste de scuipat, pentru că așa a ajuns învățământul!

Cât de proști ne credeți, domnilor guvernanți, cât ne mai mințiti?De ce nu publicați contractele, cine sunt acele firme,ce termene de livrare aveau, ce penalități sunt scrise? Nu știați ca vine Anul Nou în China și că o lună nu mișcă nimic acolo? Știați, dar ați tăcut. Acum, de frică, ați găsit și firmă să conteste și explicații puerile.

Care este soluția, pentru că numărul cazurilor de corona e în creștere, cum vom ști cine este și cine nu este infectat pentru a diagnostica îmbolnăvirile și a evita închiderea școlilor?

Cum care, testarea!Tot părinții care subvenționează sistemul prin fondul clasei, fondul școlii, zugrăvit, pază plătită, renovări de clase, deci tot noi vom plăti și testele pentru copii!Urmează un semestru lung,așa l-ați dorit după ce ați închis nejustificat două săptămâni școala, desi online-ul era o soluție perfect valabilă. Poate vor reuși să facă elevii și profesorii ceva ore.

Ne vreți mulți și proști,pentru că doar așa ne puteți manipula și domina!A mai crezut unul până în 89!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s