Dacă astăzi…

… la telefon o voce ți-a răspuns și era mama ta, ai încă trecut si poate pentru o clipă ți – ai amintit de copilărie, de școală, de lacrimi, bucurii, necazuri.

… la telefon o voce ti-a raspuns si era tatăl tău, ești un om care ai încă rădăcini adânci, pentru că modelul masculin, puterea, forța, încrederea unui tată puternic ți-a dat si ție energie să mergi mai departe, să iubești, să ierți, să încerci să îți atingi scopurile.

… ai petrecut câteva clipe împreună cu copilul tău și l-ai mângâiat, l-ai sărutat pe obraz, i-ai arătat astfel importanța dragostei părintești și i-ai fost un model pentru mai târziu.

… ai așteptat un cuvânt de la copiii și nepoții tăi plecați spre alte zări și ei nu au sunat, înseamnă că ai dreptate să fii trist și să te gândești că dezrădăcinarea acestei nații vine si din inimile a 4 milioane de români plecați spre alte zări.

Eu astăzi am fost un om fericit. M-am întâlnit cu mama mea, am auzit vocea tatălui meu, mi-am sărutat copilul meu,i-am dăruit o carte si am citit in ochii lui speranța unui viitor mai bun!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s