Am fost pe la d-voastră, domnii Grindeanu, Dragnea, doamna Firea…

Acum ca tot va sfâșiați intre d-v, îmi permit, prin prisma a aproape douăzeci de ani de munca sa va spun:

1. Am venit în București sa îl vad pe d-l Victor Rebengiuc, știți, actorul acela fabulos, exponent al intelectualității, aceștia de încearca sa mai învete tinerii despre adevăratele valori ale umanității : sa fii cinstit, sa nu furi, sa îți urmărești promisiunile, sa îți respecți cuvantul….Sa revin, am venit pe la d-v, m-am plimbat un pic prin centru, atâta mizerie nu am văzut demult prin București. Am și acum mirosul de urina în creier, despre sticlele de băuturi alcoolice, peturi, hârtii, trotuare murdare nu mai spun. Dar sa crească pomii în clădirile părăsite…. asta e incredibil!

2. Ma gândesc în istoria pe care o iubesc atât de mult dacă o mai fi vreun partid de guvernământ care sa își trântească propriul guvern. Sau poate o fi vreo cacealma, cine știe, atâtea spitale ce urmau sa se construiască, noi, medicii, cu impozit zero, spital mai mare decât AKH, medicamente pe toate străzile, CT-uri, RMN-uri…și negăsind sursele de finanțare…

3. În tot acest timp, pacienții nu au angiografe, mor cu zile, nu exista centre de radioterapie, copiii găsesc foarte greu specialiști în cardiologie, nefrologie, neurologie, gastroenterologie specifice vârstei lor, clădirile spitalelor stau sa cada, mai e un pic și se închid din lipsa de personal.

4.Vorbesc mereu cu oameni obișnuiți și toți spun ca nu mai exista personal calificat, au plecat cu toții în lumea larga, cine o fi desființat școlile profesionale??

5. Vad zilnic oameni cu pensii de cinci sute de ron, bolnavi și unii părăsiți de copii, ma întreb cum trăiesc acei oameni, ce primesc ei din impozitele și taxele noastre? Dar, dincolo de acestea, noi, oamenii obișnuiți ne-am saturat de mizeria din orașe, de autobuzele îmbătrânite, de parcurile ciopartite, de nesiguranta de pe străzi, de nebunii ce conduc pe sosele. Întrebam și noi: de ce e nevoie de licitații sa faci curat în parcuri, sa vopsești bănci, sa semeni flori și sa plantezi copaci, nu se pot face cu personal propriu angajat?

As scrie pagini întregi, dar ma opresc aici și întreb: NOI CAND O SA TRAIM CU  ADEVARAT? Opriti planeta, am obosit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s