Ecografie de cord GRATUITĂ!

Dr. STOIAN FLORIAN si CLINICA MEDSTAR 2000 ofera GRATUIT o ecografie de cord pentru pacientii diagnosticati cu neoplasm, aflati in tratament specific bolii, si carora, conform protocoalelor de terapie, le este necesara evaluarea functiei cardiace.

Aceasta promotie se adreseaza de asemenea pensionarilor cu pensii sub 700 ron.

Pentru a beneficia gratuit de ecografia de cord, pacientii trebuie sa prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie cu trimitere pentru specialitatea cardiologie, card de sanatate si cupon de pensie (acolo unde este cazul).

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul diagnosticarii si tratamentului unei palete largi de afectiuni, CENTRUL MEDICAL MEDSTAR 2000 va ofera oportunitatea evaluarii dumneavoastra de catre medicii specialisti si intreaga echipa a clinicii. Dorim sa fim alaturi de dumneavoastra in lupta pentru sanatate si pentru a va bucura in continuare de o viata frumoasa alaturi de cei dragi.

Invinge cancerul impreuna cu noi!

Pentru a afla mai multe informatii referitoare la tarife promotionale si programari va rugam sa apelati la numerele de telefon afisate in partea dreapta a paginii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s